Handbeschilderde oester uit Zeeland!
Handbeschilderde oester uit Zeeland!
0 Reviews | Add review

Handbeschilderde oester uit Zeeland

Product number

 

Shipping costs

€ 0,00 

€ 24,95 *
Price per unit

 

Quantity: 
Order

| More

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Elke oester is persoonlijk door mij geraap op de strandjes in Ouwerkerk in Zeeland, met de hand schoongemaakt, beschilderd en afgelakt Een prachtige schat gevonden in de natuur en allemaal uniek van vorm, persoonlijk vind ik zoals ze zijn al prachtig maar juist door hun unieke vormen zijn ze voor mij een inspiratie om mijn creativiteit de vrij loop te geven.

Voor mij is elke oester een pronkstuk dat een plekje verdient bij iemand in zijn huis want het zijn de kleine dingen die je huis een thuis maken.
 
Wil jij je interieur nog wat aankleden met een persoonlijke touch of ben je op zoek naar een mooi, uniek en persoonlijk cadeautje om aan een geliefde te geven dan kun je ook een oesterschelp custom made speciaal voor jou! Ik maak voor jou een oesterschelp naar jou wens, samen bespreken we de mogelijkheden en ik zoek persoonlijk de juiste oester uit die bij jouw wens past en ik iets moois voor jou.

Als je vragen hebt of een verzoek kun je  mij een bericht of een e-mail sturen en dan neem ik zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
Ik kijk er naar uit om voor jou een persoonlijke oesterschelp te beschilderen.

Martina xx


 

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.